Op locatie

Wij komen met onze snackwagen bij u op locatie en verzorgen het eten op uw feest. Wij zijn maximaal 2 uur bij u op locatie, waarbij wij een half uur voor aanvang aanwezig zijn om onze plek in te nemen en de frituren te verwarmen. Wij maken gebruik van gas om te frituren, het enigen wat wij nodig hebben is een 230V / 16A stroomaansluiting voor onze afzuiginstallatie, koeling en licht. Wij hebben daarvoor standaard een haspel met 20 meter kabel bij ons.

Wij bakken onze verse friet en snacks in zuivere plantaardige olie, deze vervangen wij tijdig. Waarmee u gegarandeerd bent van heerlijke verse friet en snacks die we op een verantwoorde wijze voor u hebben bereidt.  Onze frituurolie wordt nadat wij het hebben vervangen verwerkt en als bio brandstof hergebruikt. Wij scheppen onze friet in een ouderwetse en gezellige papieren puntzakken en maken gebruik van houten vorkjes.

Wij nemen vuilnisbakken mee, zodat u geen last heeft van vuil en het gegarandeerd een succes wordt als Ricky’s is geweest.

31-08-2014bWat zijn de kosten van een snackwagen
De kosten voor het afhuren van een snackwagen bij u thuis, feest of evenement zijn afhankelijk van een aantal dingen zoals het aantal personen als u klikt op de prijslijst hebben wij een aantal voorbeelden voor u neergezet. Mocht u iets anders willen dan is dit altijd bespreekbaar.

Reiskosten 
Wij berekenen geen reiskosten!

Reacties zijn gesloten.